El passat dissabte varem presentar els equips de les seccions de natació i waterpolo a la piscina del Complex Esportiu La Vila.

L’acte de presentació de la temporada va ser la desfilada d’equips de natació i waterpolo i les fotografies oficials de la temporada 2015-16.

En l’acte presidit per membres de la junta hi han assistit l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

En les intervencions, la presidenta del CN Martorell, Eva Rodríguez ha assegurat que “ens sentim molt orgullosos de pertànyer a aquest club i esperem situar-lo en un lloc de referència al nostre país. Volem agraïr el suport de l’Ajuntament perquè sempre està al nostre costat”.

D’altra banda, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa ha dit que “segur que tindreu sort i encerts perquè esteu plens d’il·lusió per aquesta nova junta directiva. Ens agrada l’aposta que feu de l’esport de base com s’ha demostrat en aquesta presentació”.

Agraïr a tothom que es va apropar al CEM “LA VILA”, els esportistes i personalitats que varen fer possible el primer acte de presentació del C.N. Martorell.