¿Que és el CNM ?

Club Natació Martorell, és una entitat sense ànim de lucre, fundada en 1930, des de llavors ininterrompudament ha sigut part del teixit social de Martorell, ser soci o esportista de l’entitat és ser part de la història viva del club i del poble. La nostra MISSIO és des de l’esport, formar i educar persones pel seu futur, per tal d’assolir-ho, ferms com la torre del nostre escut, creiem en els nostres VALORS clau, en el 2016 hem fet un projecte per redefinir els valors de l’entitat i volem que siguin l’empremta pels nostres esportistes.

Formar part del C.N. Martorell és formar part d’un club on rebrà una educació esportiva basada en valors i l’aprenentatge de gestionar l’èxit i el fracàs.

Amb aquest treball de valors fonamentat en una metodologia innovadora de gestió per valors a través d’un procés participatiu de tota l’entitat la temporada 2015 i 2016 va permetre detectar els valors més socials de l’entitat i els valors més esportius, sota aquesta selecció perseguim un procés de creixement personal dels esportistes i un valor diferencial pels socis del Club Natació Martorell.

La VISIÓ és ser reconeguts i estimats pel nostre teixit social, al llarg de la seva existència, ser una entitat basada en crear i potenciar joves esportistes, ensenyat un esport de qualitat i nivell a la ciutat de Martorell, per tal que aquesta, sigui reconeguda i respectada en totes les competicions on participa el Club Natació Martorell.
Gracies i benvinguts a formar part de la nostra i ara vostra historia, tots junts som i fem club.