Nou any, nous reptes esportius?
Qui no s’ha marcat algun cop reptes esportius pel nou any, segurament al cap de poques setmanes o sessions s’han quedat solament autopromeses, avui aportem algunes claus per poder complir-los i no deixar-los en una proposta.
El primer de tot és saber que el repte que hem de fixar s’ha de sentir com un repte personal altament estimulant, hem de determinar una fita, realista i realitzable però amb el suficient atractiu i ambició per despertar-nos l’esperit competitiu i no abandonar-ho en l’intent.

PER AIXO ÉS IMPORTANT TENIR L’ACOMPANYAMENT DELS PROFESIONALS PER TAL D’ARRIBAR A LA FITA PERSONAL.

En segon lloc hem de tenir clar els costos, no sempre parlem dels costos econòmics, sinó de la responsabilitat amb un mateix i els costos de temps, el repte que hem decidit té unes conseqüències en temps i responsabilitat de destinar aquest temps a assolir la preparació física i psicològica, aquí és on molts cops el valor de l’entrenador personal i el compromís amb ell ajuda a tirar endavant i no deixar-ho de banda.
Cal remarcar que apuntar a fites irrealitzables pot arribar a ser contraproduent i comportar baixa autoestima i baixa confiança en un mateix, tot el contrari del que potser estem recercant amb la pràctica esportiva i la recerca d’un benestar físic i psicològic.
Cal conèixer bé el temps necessari per assolir el que desitgem, per això és important un bon assessorament esportiu de la mà de professionals de l’esport.
Dit això, com afrontem la decisió de fer esport i recercar objectius finals?

Requerirem objectius a curt, mig i llarg termini, són indispensables, a continuació intentarem focalitzar el que considerem necessari que han de tenir aquests objectius i la importància d’encadenar-los i tenir un desenvolupament en temps correcte.
Curt, són la benzina necessària per refermar tot l’anterior, poden ser objectius d’entrenament a no moltes setmanes, on recerquem objectius com millorar la condició física inicial, tolerar millor les càrregues d’entrenament, començar a veure baixar el
cronòmetre a “x” distancia i en la recerca d’aquestes “sensacions” treballem el reforç d’autoestima i el compromís amb l’objectiu.
mig, són com els primers resultats, indispensables per continuar el treball diari, aquests poden ser a una mica més de termini a 2 o 3 mesos vista, podem marcar-nos aquesta fita com la participació en un esdeveniment esportiu i testejar el nostre estat i qualitat del treball, bé a ser l’examen per comprovar com i on estem.
Final, la consecució del gran repte pel qual vam iniciar el camí i el benestar d’assolir-lo, és el moment d’avaluar l’esforç i decidir començar de nou i treballar per un nou repte, arribat aquest punt hem superat tots els costos i el compromís amb un mateix, el termini de consecució ha de ser ampli per tal de no fixar reptes irrealitzables.

Des del CNM, engresquem a tothom que vol afrontar aquests reptes del nou any a conèixer l’assessorament esportiu dels nostres tècnics en una sessió informativa i de franc.

Només has de contactar amb nosaltres a través de formulari i et contactem per reunir-nos i asesorarte.

http://cnmartorell.cat/contacte/