Si ets soci del CNM sempre guanyes

Ser soci del Club Natació Martorell, és formar part d’un dels clubs més antics del nostre municipi i un historic de la natació i el waterpolo Catala.

Des de 1930, amb esforç passió i constancia a conseguit seguir al llarg dels anys i amb l’esforç del seus membres continuar viu i renovar-se als nous temps.

A més de la part més nostalgica, per tan sols 50€ a l’any, ajudaras a molts esportistes a seguir treballant amb les millors condicions, amb els millors tècnics i a seguir lluitant per portar el nom de Martorell, arreu del Catalunya.

I podreu gaudir d’interessants ofertes dels nostres col·laboradors.

Beneficis de ser Soci

Fes-te ja i...

Gaudiras de: - 20% de descompte al CE LA VILA. Descomptes en activitats com: - Entrenament personal. - Cursos i tallers. - Activitats organitzades pel CNM

Autoescola Martorell

Si vols: Treure un carnet Cursos de conducció eficient, esportiva... Estalvia temps i diners amb autoescola Martorell

Bbosi shop

Els materials esportius per natació i waterpolo al millor preu. Tria entre totes les referències del catàleg i reserva-ho a l'oficina del club. Enviament i descomptes directes a tots els productes.

RC Alumini

Si necessiteu especialiestes en: - Alumini - Fals Sostres - Mosquiiteres - Portes - Finestres No dubteu en contactar amb el nostre col·laborador a: rc.alumini@gmail.com
Telf: 680387725

Optica Sant Jordi

Si necessites un especialista oftalmologic, Òptica Sant Jordi té molt per oferirte, descomptes de fins el 50% en productes seleccionats.

MAC
Fisioteàpia

Preus molt especials a tots els socis del Club, consulteu amb ells a: 937742626 montserrat_alert@hotmail.com