El darrer cap de setmana és varen celebrar les 6H de natació, esdeveniment social que la darrera temporada no es va disputar donat que l’equip tècnic de natació va decidir posposar-lo a l’inici d’aquesta amb un nou format, amb l’objectiu de donar a conèixer com són realment un esdeveniment com aquest. Això és fruit que durant les darreres temporades, aquest s’havia desvirtuat.

Val a dir que l’objectiu s’ha complert amb molt d’èxit. Més d’una cinquantena d’esportistes varen participar en aquesta jornada realitzant tandes de mínim 10 minuts nedant. Aquells esportistes que volien continuar nedant i sumant metres ho podien fer en un carrer destinat per això. Els metres que vàrem aconseguir en total entre tots els participants varen ser: 145.050 metres.

El nedador que més metres va realitzar va ser Sergi Cots amb 17.225 metres i la nedadora que més metres va realitzar va ser Noa Vizcaino amb 14.500 metres.

Moltes gràcies a tots els nedadors participats, ens heu ajudat a posar la primera pedra per reviure una tradició que fa més de 10 anys que es va perdre i que volem tornar a aconseguir, les 24 hores de natació.

Categories: GeneralNatació