Tercera posició als estatals per a la Selecció de Natació Adaptada.

El passat 24 de Març el nostre nedador Pol Sallent i la nostra tècnica Irina Barceló varen partir cap a Palma de Mallorca per enfrontar el Campionat d’Espanya per Comunitats en edat escolar organitzat per el CSD durant el cap de setmana. El Pol com a membre de la selecció catalana de Natació Adaptada convocat per FCEDF i la Irina com a tècnica responsable de la selecció convocada per FECPC. En aquest campionat també participaven 20 nois i noies de natació convencional representant a la FCN.
A nivell esportiu els resultats vàren ser molt positius donat que en Pol cada vegada s’apropa més a les mínimes per al Campionat d’Espanya d’Estiu, tot quedant-se a pocs segons en totes les proves disputades.
Durant la primera sessió va disputar la prova de 100 esquena amb un temps de 1’23”01, durant la segona sessió va nadar 50 esquena amb un registre de 38”69 i 50 papallona amb un registre de 37”74 i obtenint la segona millor posició i per últim a la tercera sessió va nadar la prova de 50 lliures amb un temps de 34”82.

Totes les puntuacions de l’equip van permetre situar-se en la segona posició estatal en categoria masculina, per sota de la comunitat valenciana, mennatadaptatre que la posició establerta en conjunt va ser la tercera, per sota de la comunitat valenciana i la de castellà i lleó, tot millorant una posició de l’any passat.

Només cal continuar treballant per a retallar posicions en pròximes edicions.