Crònica dels petits de la casa.

El passat dissabte 16 de desembre, la jornada va començar amb una sessió vespertina d’entrenament per part dels equips prebenjamins, benjamins, alevins i infantils. En aquesta sessió es va aprofitar per treballar continguts que durant la setmana es treballen, però molt més encaminats a una preparació precompetitiva. L’objectiu principal de la sessió del matí era fer incidir en els hàbits dels i les esportistes a l’hora d’encarar una jornada complerta d’aigua, fos cura del seu material o la pròpia rutina alimentaria de les i dels nedador@s. El matí va comptar amb la participació de 27 nedadors i nedadores de les categories benjamina i prebenjamina.

A la tarda es va disputar la 3ª jornada de lliga benjamina i la 1ª jornada de lliga prebenjamina. Era la primera pressa de contacte en competició oficial per als més petits, i amb les proves de 50 braça, 50 crol i relleus 4×50 d’Esquena conjuntament amb el 2010. Les proves es van assolir amb un alt nivell tècnic-tàctic per part de tots els i les esportistes. A més, volem fer menció de l’actitud mostrada de tot el grup prebenjamí durant tota la jornada, ja que va ser exemplificadora per la resta de clubs. Pel que fa als benjamins, el 2007 va tenir el primer repte important de la temporada amb el 200 estils, mentre que l’any 2008 va nedar el 100 estils i el 50 crol. En relleus van nedar tots dos anys junts el 4×50 braça. Les proves d’estils van servir de test per valorar com reacciona l’equip davant una prova difícil de gestionar tàcticament i tècnicament. Des de l’equip tècnic valora positivament l’actuació de tots els esportistes. Tot i això volem seguir treballant, i millorant petits detalls que en una preparació a llarg termini poden determinar l’esdevenir de la preparació atlètica.
La competició a més, va comptar amb la participació de l’equip junior i absolut amb la intenció de competir en un període de volum màxim de treball. Volem agrair a totes les nedadores i nedadors la seva col·laboració durant la competició amb els més petits, així com la feina dels dos delegats Cristina Fortes i Jordi Barrachina.

Categories: GeneralNatació