El passat dia 28/10/2017 el club Natació Martorell va celebrar la primera jornada de lliga prebenjamí per equips i la primera jornada de benjamí.

L’organització de la lliga prebenjamí va ser del tot un èxit amb la participació dels clubs Sant Feliu, Molins, Sant Just i Martorell. La competició va transcórrer amb molt dinamisme buscant incidir en aspectes competitius. L’objectiu principal d’aquesta competició era donar als més petits de l’any 2009 i 2010 la seva primera experiència competint amb altres clubs.
La competició benjamina (amb els mateixos clubs participants) es va realitzar segons el calendari de la Federació Catalana de Natació. Els nedadors de l’any 2008 van nedar 100 lliures i 50 braça, mentre que els nascuts l’any 2007 van nedar 100 lliures i 100 braça. La competició va servir per remarcar els continguts treballats els dos primers mesos de la temporada. Volem animar a tots a continuar treballant com ho esteu fent.
Volem fer menció als companys, Noa Vizcaino, Berta Vizcaino, Gorka Vizcaino, Alfonso Muñoz i Biel Balcells (Categoria infantil-Junior), per la seva col·laboració en l’organització de la prova per equips prebenjamina i la nedadora Judith Torrico pels seus ànims a l’equip.

És fonamental la participació de tots els esportistes en tots aquests tipus d’esdeveniments, ja que sense ells no es podrien celebrar.

Categories: GeneralNatació