El passat divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 van tenir lloc els campionats de Catalunya Absoluts open a les instal·lacions del CN Terrassa.

La representació martorellenca va córrer a càrrec de l’Alfonso Muñoz i la Maria Teresa Lloret. També hauria de haver participat l’Enrique García que va causar baixa l’últim moment per una grip.

La jornada inicial va tenir el protagonisme dels nostres esportistes que es van quedar a les portes de nedar les finals nedant molt a prop de les seves millors marques personals a la prova de 100m papallona, l’Alfonso Muñoz va nedar en 1’04’’53 i la Teresa en 1’10’’66.

El plat fort del campionats va arribar a l’endemà, la Teresa va assolir la seva millor marca personal en els 100 metres lliures amb 1’02’’60 tot i que no li va ser suficient per classificar-se per  a la final de la tarda. L’Alfonso per la seva part va fer la seva millor marca en els 200m papallona amb 2’22’25  realitzant una cursa molt estable amb un últim llarg molt ràpid que li va servir per poder disputar la final de la tarda amb els millors nedadors. Malauradament a la tarda, va fer una primera part de la prova molt més ràpida que al matí i no va poder aguantar l’últim llarg amb tanta velocitat i va pujar la seva marca de les eliminatòries.

Durant la última jornada, els nostres esportistes van disputar els 50m papallona, amb millor marca de la temporada per la Teresa amb 31’’66 i amb una bona actuació per a l’Alfonso amb 29’’82. Al final de la jornada i tan sols 5’ després de nedar els 50 papallona, la Teresa va haver de fer front al 1500 lliures, que van ser molt durs al tractar-se de la última jornada del campionat.

Per últim felicitem per la bona actuació als nostres esportistes i esperem que al campionat de Catalunya d estiu assoleixin les finals per demostrar tota la feina feta al llarg de la temporada.

Categories: GeneralNatació