El darrer cap de setmana va tenir lloc el Campionat de Catalunya OPEN de Natació Adaptada, una jornada on participen els millors esportistes de la natació adaptada de la nostra comunitat, incloent els nedadors olímpics.Aquesta jornada va tenir lloc a la piscina Olímpica del C.N.Terrassa.

Els nostres participants van participar en diferents proves, tot buscant diferents objectius en cadascun d’ells.
Per una banda, en Giovanny Tunari, encara participant de la categoria S15-Promoció va nedar les proves de 50 braça, esquena i crol, i tot i no sortir una competició com esperàvem, en la prova de 50 lliures va sortir amb una actitud excel·lent, tot fent un temps de 46.39 en piscina llarga. Els 50 braça va ser la prova més fluixa del Giovanny, ja que no acabava de trobar les sensacions dins l’aigua, va registrar la marca amb un temps de 1.33.40 i per últim el 50 esquema amb un temps de 59.96, tot mantenint-se en la seva marca.
Per altra banda, en Pol Sallent ja disputa en categoria S10 amb tota la resta de nedadors. Tot i que l’objectiu està marcat de cara a futures temporada, aquest any hem volgut que comenci a medir-se amb els més grans de la natació adaptada, i així ho va fer aquest cap de setmana tot nedant en la mateixa sèrie que els olímpics. El Pol va nedar les proves de 50 i 100 esquena, proves que eren objectiu principal però on no vàrem acabar de trobar les sensacions adequades. Va aturar el cronòmetre en 39.84 i 1.27.31 respectivament. A més, també va nedar les proves de 200 lliures i estils, registrant millors marques amb un temps de 2.44.76 i 314.23.
Només cal felicitar-los i esperar a la propera fita, que pel nostre esportista més veterà, en Pol, serà al Campionat d’Espanya Escolar a Palma de Mallorca els pròxims 25 i 26 de Març. A aquesta fita anirà acompanyat de la nostra tècnica Irina Barceló, convocada per part de la federació.

Col·laboradors