El darrer cap de setmana del 24 i 25 de Març el nostre nedador Pol Sallent y la coordinadora de Natació Irina Barceló han disputat en el Campionat d’Espanya Absolut de Natació adaptada. Una fita important de la temporada, ja que era la primera vegada que el Pol anava convocat amb la selecció catalana absoluta tot tenint com a companys a nedadors paralímpics com Núria Maquès, Sarai Gascon, Jose Mari Alzaraz, de “Oscar” (en anglès)?—#—Òscar—#—Oscar—#—…aquès, Sarai Gascon, Jose Mari Alzaraz, Oscar Salguero, Toni Ponce, Miguel Luque i Ju…—#—43″>Oscar Salguero, Toni Ponce, Miguel Luque i Julia Castelló. En Pol era el més petit de l’equip i ha disputat quatre proves individuals.

En la prova de 100 Esquena i 100 Lliures encara es trobava una mica desubicat i va pujar en dècimes la seva millor marca, però a mesura que va anar avançant la competició es va anar trobant més còmode per obtenir el millor registre en les proves de 50 esquena i 200 estils. L’equip català va aconseguir una segona posició per darrere de la federació valenciana amb una diferència de 5 punts.

Cal destacar l’actitud que va mostrar durant tot el campionat i les ganes amb les quals afrontava els posteriors entrenaments que està realitzant amb l’equip AXA de joves promeses paralímpiques fins al dia 30 de Març.