Crònica de la segona compe dels més menuts

El darrer cap de setmana es va realitzar la segona lliga per equips pre-benjamina on els nostres esportistes van nadar les proves de 25 crol, 25 braça i 25 braça amb ondulacions de papallona. Segons la posició classificat en cada sèrie se li atorgaven uns punts als nedadors, que sumaven al còmput global de l’equip. Els equips eren nedadors procedents de tres clubs diferents: C.N.Martorell, C.N.Cornellà i C.N.Sant Feliu, amfitrió de la competició. Amb aquesta jornada tanquem aquesta fase competitiva dels més petits.

Després de la lliga per equips, també a Sant Feliu es va realitzar la segona lliga catalana benjamina, on els nedadors 2008 i 2007 van demostrar els seus assoliments d’aquest inici de temporada. Els nedadors nascuts l’any 2008 varen nedar els 100 metres esquena i els 50 metres papallona, tot incidint en la posició del cos dins l’aigua i la col·locació i coordinació del cap. En canvi, els nedadors del 2007 varen nedar el 100 esquena i 100 papallona, prova difícil per als nostres valents esportistes que van saber suplir amb èxit i molt cansament.

Els esperem a tots, tant benjamins com prebenjamins, a la pròxima competició el dia 16 de Desembre a les instal·lacions del C.N.Esplugues.

Categories: GeneralNatació