Campionat Axa Joves promeses de la natació adaptada.

Pol i Giovanny van fer un bon campionat d’adaptada, en Pol va nedar 100m esquena tot quedant en quarta posició estatal amb un temps d’1:24,75. Al final de la sessió va nedar els 100 estils amb una actitud de guanyador i va realitzar un temps d’1:29,76, el segon millor nacional.
En Giovanny va debutar en la prova de 50 braces i 100 lliures amb un temps d’1:25,37 i 1:53,03 respectivament.
La segona jornada del Campionat d’Espanya AXA de joves promeses de la Natació va finalitzar amb excel·lents sensacions.
Les proves que va disputar en Pol avui van ser 200 i 50 lliures el Pol, tot millorant 23 i 11 segons respectivament amb un temps de 2:47,26 i 36,75.
Vam aconseguir rebaixar marques i sumar més punts respectivament que altres esportistes, tot aconseguint el quart i segon millor registre estatal.
Per part del Giovanny també la millora ha sigut notable i hem aconseguit grans marques. Va nedar 50m esquena amb un temps de 59,97 i 50 lliures amb un temps de 48,52, uns 5 segons per sota de la seva anterior marca personal.

En general, aquest campionat ens ha servit molt amb el Pol per situar-nos en l’àmbit nacional de la natació adaptada, una referència que no teníem i per continuar lluitant per aconseguir les mínimes del Campionat d’Espanya que cada vegada queden més properes. Quant al Giovanny hem pogut sumar experiències noves i enriquidores per progressar en el seu desenvolupament personal i com a esportista.

Molt bé nois i a continuar lluitant per seguir creixent en la natació adaptada.

Amb el suport de:

Categories: AdaptadaGeneral