Campionats Alevins de traca i mocador!

Els passats dies 5, 6 i 7 de Juliol han tingut lloc els Campionats de Catalunya d’Estiu d’edat aleví a les piscines Bernat Picornell. El club Natació Martorell amb una representació de 7 esportistes masculins ha deixat el llistó ben alt, tot realitzant un bon paper en les proves disputades. Els representants del club, Iker Infantes, Martí i Sergi Cots, Martí Ezcurra, Pere Corrochano, Ismael Abolafia i Arnau Vicente han realitzat millor marca personal en gairebé totes les proves disputades, tot aconseguint 5 records de la taula de records del nostre club.  Els records aconseguits han sigut per part de Sergi Cots en la prova de 100 papallona amb un temps de 1:19,08. Martí Cots en les proves de 100 i 200 lliures amb un temps de 1:09,37 i 2:36,20 respectivament, i Pere Corrochano en 100 Braça i 200 estils amb un temps de 1:31,32 i 3:02,86 respectivament.

No obstant, no són l’únic paper a destacar, doncs el brillant paper de Martí Ezcurra en les proves disputades no se li ha de treure mèrit. Ha sigut el nedador que ha aconseguit la millor posició de Catalunya, tot quedant en la onzena posició. El treball de Iker ha quedat molt discret en el Campionat, doncs la gestió dels nervis encara li costa controlar-ho. Ismael ha de començar a treballar amb la braçada més llarga i agafar més confiança en les proves. I per últim Arnau Vicente que tot i no començar amb el millor peu el Campionat, ha sapigut treure totes les seves forces en les proves més rellevants per a ell.

Podriem dir que la cloenda d’aquesta temporada plena d’exits per als Alevins ha sigut de la millor manera que podia ser-ho, tot passant una setmana de campionats excel·lent i realitzant un bon paper dins l’aigua. Felicitats a tots els nois i noies i la temporada vinent ja s’apropa, ara toca gaudir de l’estiu i agafar forces.

Categories: Sin categoría